POLITICA DE RETURNARE 

Daca nu sunteți încântat de vreun articol, îl puteți trimite înapoi la noi, pentru orice motiv, în termen de 14 zile de la primire. Bunurile trebuie să fie returnate în aceeași stare în care au fost primite, în ambalajul original. Banii vă vor fi returnați prin metoda originală de plată. Orice bunuri care nu sunt pe gustul dumneavoastră pot fi returnate în termen de 14 zile de la livrare, fără a preciza vreun motiv pentru returnare. Trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe formularul de returnare, anexat comenzii dumneavoastră. Bunurile care prezintă defecte în momentul recepției sunt pe deplin rambursabile, inclusiv în ceea ce privește costurile de livrare si alte costuri suplimentare. Va rugăm sa rețineți: Articolele returnate care prezintă semne de uzură în exces cauzată de probarea lor poate duce la o diminuare a sumei datorate. Nu probați niciodată articolele direct pe piele și încercați să aveți întotdeauna ceva pe dedesubt, în special lenjerie de corp.


COSTURI DE RETURNARE 

Din păcate, costurile de livrare în cazul returnării nu sunt rambursabile. Cu toate acestea, dacă returnați un articol pentru a fi înlocuit (de exemplu: un articol trebuie înlocuit cu un altul de același tip, însă o dimensiune sau culoare diferită), dumneavoastră sunteți obligat să plătiți pentru livrarea standard a coletului trimis. Toate celelalte returnări/comenzi modificate vor fi taxate cu tariful standard sau de prioritate al livrării în funcție de preferințele dumneavoastră de livrare.


RAMBURSARI 

Vom rambursa prețul de achiziție al bunurilor returnate. Cu toate acestea, taxele de livrare nu vor fi rambursate. Rambursările sunt, de obicei, procesate în termen de trei până la cinci zile după ce mărfurile sunt recepționate la retur de către Maxi-Moda.eu. Puteți fi siguri că banii vor fi rambursați în cazul în care articolele returnate sunt în ordine!


ADRESA RETURNARE

Maxi Moda Ltd

Str. Kolio Ganchev 33 offis 25 et.4

Stara Zagora 6000, Bulgaria

+359879000552