Acest site este guvernat de termenii și condițiile de utilizare stabilite mai jos. Acestea sunt obligatorii pentru dumneavoastră, de aceea citiți-le cu atenție și, dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să părăsiți site-ul. Prin vizitarea acestui site sunteți de acord necondiționat cu următorii termeni și condiții de utilizare, inclusiv politica de confidențialitate (vedeți mai jos).

Trebuie să aveți în vedere că Maxi-Moda.ro poate modifica, la propria sa discreție, în orice moment și fărănotificare prealabilă, termenii și condițiile de față, de aceea vă rugăm să vizitați și pe viitor această pagina web pentru a verifica actualizările.


MĂRCI COMERCIALE ȘI DREPTURI DE AUTOR

Pe acest site veți găsi informații, imagini, fotografii, mărci comerciale, produse, materiale publicitare, etc., care sunt proprietatea exclusivă a Maxi-Moda.ro și sunt protejate de drepturi de autor. Prin urmare, nu puteți reproduce, în totalitate sau în parte (cu excepția uzului personal, privat și necomercial), publica, transmite, modifica în totalitate sau în parte, sau a vinde orice material de pe acest Site. Niciun alt drept sau alte clauze nu pot justifica însușirea calității de titular, ca urmare a descărcării si/sau copierii materialelor mai sus menționate.


EXPEDIERE ȘI LIVRARE

Perioada de livrare este de obicei 2-4 zile lucrătoare. În caz de pierdere sau deteriorare a expediției, garantăm100% returnarea banilor dumneavoastră, sau vom expedia un produs nou.


EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Vă informăm că acest site poate afișa erori sau informații inexacte și poate fi modificat sau actualizat de către Maxi-Moda.ro , la propria sa discreție, în orice moment și fără notificare prealabilă. De asemenea, vă rugăm să rețineți că orice tip de informații care circulă pe internet nu pot fi considerate 100% sigure si acest site poate fi nefuncțional sau poate conține viruși sau elemente dăunătoare. 

Maxi-Moda.ro și angajații săi, nu fac niciun fel de demersuri și nu oferă garanții de niciun fel, explicite sau implicite, cu privire la acest website sau la oricare dintre informațiile sale, elemente, software si materiale, în general, si declină în mod expres orice responsabilitate în legătură cu acestea. Ei nu pot fi considerați răspunzători și responsabili pentru orice și toate daunele, de orice fel, directe sau indirecte, care decurg din sau sunt în legătură cu utilizarea acestui website sau cu materialul conținut în acest website. 

Prin utilizarea informațiilor sau a oricărui element sau material conținut in acest site, dumneavoastră veți rămâne singurul răspunzător si responsabil pentru toate și orice fel de posibile pierderi, costuri, cheltuieli și daune, directe sau indirecte, de orice natură, care decurg din sau sunt în legătură cu utilizarea acestui site. 

Maxi-Moda.ro se angajează sa protejeze confidențialitatea dumneavoastră. Informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră sunt utilizate strict pentru procesarea comenzii. Nu folosim aceste detalii pentru a vă trimite informații nesolicitate. Maxi-Moda.ro se angajează să nu transmită datele dumneavoastră cu caracter personal sau datele de comandă către orice altă societate. Atunci când faceți o achiziție de la Maxi-Moda.ro vi se va cere să furnizați numele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, si numărul cardului de credit sau al cardului de debit personal. Toate detaliile referitoare la comenzile dumneavoastră vor fi colectate si stocate în sistemul nostru. 

Informațiile pe care le avem despre dumneavoastră trebuie să fie corecte și actualizate, pentru a vă putea achiziționa produsele online. Puteți verifica și modifica informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră. Informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră vor fi păstrate în conformitate cu politicile noastre de securitate internă. 

Informații personale primite de la clienți 

Toate datele dumneavoastră personale (prenume, nume, adresă de e-mail, etc.) furnizate către site-ul Maxi-Moda.ro vor fi prelucrate în conformitate cu politica noastră de


COMUNICARE 

Prin înregistrarea unui cont pe site-ul nostru, veți primi mail-uri generate automat din sistemul nostru, cum ar fiînregistrarea dumneavoastră, cereri privind parola uitată, confirmări de comenzi, facturi, notificări despre numărul de urmărire a expediției.

Daca nu doriți să primiți astfel de mesaje, vă puteți dezabona de la lista noastră prin trimiterea unui e-mail la [email protected] De asemenea, vă puteți dezabona de la lista de adrese de e-mail, dând click pe link-ul de dezabonare, care este afișat in toate email-urile promoționale pe care le trimitem clienților noștri.